udv-hsz hsz-csik
2020-10-21
Szerda
Orsolya napja

Min: 5
Max: 7
Min: -2
Max: 0


Online szállásfoglalás

Kellemes környezetben várjuk kedves vendégeinket, 500 méterre a zeteváraljai víztározótól.

A székelyudvarhelyi Korona Panzió Zeteváralján egy hagyományos parasztbútorokkal berendezett tájjellegű kulcsosházat működtet. A szálláshely Székelyudvarhelytől 20 km-re, a Hargita lábánál, a zeteváraljai vízgyűjtő tó szomszédságában található.

A háztól 500 méterre elhelyezkedő vízgyűjtő tó 140 hektárnyi vízfelületével horgászásra, fürdőzésre, csónakázásra, szörfözésre valamint télen korcsolyázásra alkalmas. A környező hegyi patakok a horgászni vágyók kedvenc helye.

A kulcsos ház összesen 14 fő (+5 pótágy) fogadására alkalmas, a főépületben illetve a hozzátartozó melléképületben.
A főépületben 2 lakrész –mindkettőhöz beépített padlástér tartozik - és egy kéthelységes pincelakás (konyha, ebédlő) áll a vendégek rendelkezésére. Mindkét lakrész alsó szobájában 2 egyszemélyes ágy, valamint a felső szobákban 1 francia ágy és 2 egyszemélyes ágy található. Mindkét lakrész külön fürdőszobával felszerelt, állandó hideg- és melegvíz biztosítva. A szobák igény szerint pótágyazhatóak (+5 pótágy). Az ágynemű és törölköző biztosított.
A házhoz egy téliesített, komfort nélküli épület tartozik (régi nyári konyha). A beépített padlástérben 2 egyszemélyes ágy, az alsó részben hagyományos parasztkonyha van. Tisztálkodási lehetőség mosdótálban, víz a kerekes kútból hozható (WC az udvaron).
A szobák fűtése fával, érckályhával, a fürdőszobák fűtése falra szerelt hősugárzóval történik.
A ház melléképületében egy mosókonyha áll a vendégek rendelkezésére, egy automata mosógéppel és vasalóval, melyek igény szerint használhatóak.
Főzési lehetőség a pincében, fatüzelésű kályhán vagy palackgázzal, illetve a szabadtéri sütőben tüzifával. Az edények, tányérok, evőeszközök, bográcsok biztosítottak. A konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel és kávéfőzővel van ellátva.
Az udvaron egy filegória található, mellette egy szabadtéri flekkensütő és egy felújított parasztkemence. A kemence malac- és kenyérsütésre is alkalmas.

A házhoz közel 1 hektár telek és gyümölcsös tartozik, melyet a horgászásra is alkalmas Nagy-Küküllő folyó határol.

Feledhetetlen élményt nyújt a környékbeli csodálatos táj bebarangolása a kirándulni és túrázni vágyóknak.

Szobafoglalás:

- E-mail: office@koronapanzio.ro

- Tel./Fax: 00 40 266 218061

- Tel.: 00 40 266 217227, 216946

- Mobil: 0722 976888

- Home page: www.koronapanzio.ro


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch