udv-hsz hsz-csik
2021-10-20
Szerda
Vendel napja

Min: 5
Max: 7
Min: -2
Max: 0


Online szállásfoglalás

A 13.A  országúton, 5 percre Székelyudvarhely központjától, a Boróka Panzió az ideális választás a szemináriumokra, kurzusokra, konferenciákra, csapatépítő programokra vagy tárgyalásokra érkezett üzletemberek számára, de ugyanakkor azon családok számára is, akik piheni szeretnének vagy feledhetetlen ünnepélyes alkalmakat akarnak megülni meleg, családias hangulatban és kiváló kényelemben.

Az összbefogadóképesség 17 hely, felosztva 4, egyenként 2 ágyas és 3,egyenként 3 ágyas szobára, amelyek egyszerűen de nagyon elegánsan vannak berendezve, ellátva televízióval és ingyenes internet hozzáféréssel.
A manzárd egy hatalmas és kényelmes helyiség, amely a gyerekek számára van berendezve játszó- vagy pihenőhelyként, ellátva 12 emeletes ággyal.

A külön, modernül berendezett fürdőszobák a hozzájuk tartozó szobák vidám és felpezsdítő színvilágát követik. Egy másik, pezsgőfürdővel ellátott nagyobb méretű fürdőszoba jelenti az ideális választást az ellazulni és feszültséget levezetni vágyóknak a hidromasszázs csodálatos hatásainak köszönhetően.

A panzió alagsorában található egy a régi földesúri udvarházakra jellemző stílusban berendezett borpince, amelyben régi, az évek során  a nemes fából készült hordók ízének köszönhetően megaromásodott borokat lehet megkóstolni.

A panzió rendelkezik modern garázsokkal is, amelyekben az autók maximális biztonságban elhelyezhetőek. Azoknak, akik meg szeretnék látogatni a várost körülvevő csodálatos környéket és a közeli turisztikai látványosságokat, saját járművekkel biztosítjuk a szállítást.
www.borokapanzio.ro


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch