udv-hsz hsz-csik
2020-05-27
Szerda
Hella napja

Min: 5
Max: 7
Min: -2
Max: 0


Online szállásfoglalás

www.lobogo.ro

Lobogó Panzió, Lobogó Kisházak, Lobogó Vadászház

Homoródfürdő Hargita megyében, a Hargita hegység lábánál, Nagy-Homoród és a Fürdő-patak völgyében fekszik, 740-760 magasságban, 18 km-re Székelyudvarhelytől.
Régen a hegyaljai kis település,  meleg-hidegvizes szénsavas fürdővel rendelkezett,  mostanság bővizű borvízforrásait (Lobogó, Mária, Csorgó, Homoródi, Ilona, Fenyves források) asztali vízként hasznosítják a környékbeliek és az átutazók.
Éghajlata jellegzetesen hegyaljai klímára emlékeztet. A nyár meleg, a tél hideg, változó irányú légáramlatokkal.  A hegyaljai klíma kiválóan alkalmas  felüdülésre, gyógyulásra.

A homoródfürdői  Lobogó Panzió és Lobogó Vadászház  hangulatos környezetben, fenyőerdők között, a Lobogó borvízforrás mellett épült,  3*-os minősítéssel. Kétágyas, franciaágyas,  valamint 4 személyes, két légteres apartmanokkal rendelkezik. Minden szoba zuhanyzós fürdőszobával ellátott, televízióval, telefonnal felszerelt.

A Lobogó Panzió mellett helyezkednek el, és ide  tartoznak a két személyes Lobogó vendégházak, melyek felszereltsége és komfortszintje a  panzió és a vadászház  szobáival azonos.

A Vadászházban felszerelt konferenciaterem kiválóan alkalmas konferenciák, csapatépítő tréningek szervezésére.

A Panzió  étterme hagyományos erdélyi ízekkel várja az idelátogatókat.

A Lobogó Panzió lovardája karám és tereplovaglást biztosít  a lovaglást kedvelőknek.

A Lobogó Sípálya december közepétől márciusig síelésre alkalmas. A  hóágyúval, hótaposóval karbantartott pálya minőségi síelést nyújt a téli sportok kedvelőinek.

Program ajánlat: egész évben lovaglás saját lovakkal, télen minőségi sípálya és korcsolya pálya, nyáron szekerező és lovastúra


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch