udv-hsz hsz-csik
2018-06-21
Csütörtök
Alajos, Leila napja

Min: 6
Max: 9
Min: -2
Max: 0


Online szállásfoglalás

Horgásszon a Duna Deltában, Gorgován, a Sulina ágon!

www.dunadelta.org

Szállás, szolgáltatások, körülmények
A panzió a Szulina ág mentén, félúton Tulcea és a Fekete-tenger partján a beömlésnél fekvő Szulina város között, a 22-es mérföldnél lévő Gorgova halászfaluban található. Gorgova egy tipikus deltai halászfalu, lakói orosz nyelvet beszélő lipovánok, halászatból és turizmusból élnek, egyszerű emberek és vendégszeretők. A panzió 16 férőhelyes, kétcsillagos minősítésű, két- és háromágyas szobákkal, angolvécék, hideg-melegvíz, zuhanyozók, jól felszerelt konyha, televízió, óriási nappali, fagyasztók, hűtőszekrények biztosítják a kényelmet.

Csónakok
Két személy számára biztosítunk egy motorcsónakot.

Étkezés
Az árban benne foglaltatik a napi háromszori étkezés, magyaros ízek, valamint helyi specialitások váltják egymást. Szintén benne van az árban a kávé és a napi egy palack ásványvíz.

Horgászat
Lapos fenekű alumínium csónakok állnak a vendégek rendelkezésére 15 lóerős motorokkal. A horgászat alapvetően csónakos horgászat, lehet horgászni a Dunán, valamint a csatornákon, mellékágakon, tavakban, halfajtól függően. Tapasztalt túravezetők viszik a horgászokat az etetett, bevált horgászhelyekre. Lehetőség van sátras táborozásokra, két-három napos kiruccanásokra a Szentgyörgy vagy Kilia ágakra.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch