udv-hsz hsz-csik
2021-04-14
Szerda
Tibor napja

Min: 5
Max: 7
Min: -2
Max: 0


www.facebook.com/erdelyidegenvezetes

Az Egyesület elsődleges célja, hogy együttműkődési felületet teremtsen az erdélyi magyar idegenvezetőknek.KüldetésSzakszerű idegenvezetés felvirágoztatása az Erdélyt látogatók körében.
Erős kommunikáción, együttműködésen, szakmai továbbképzésen alapuló kapcsolat létesítése a szétszórtan tevékenykedő idegenvezetők között.

Egy platformot létrehozása, ahol az idegenvezetést igénylők kiválaszthatják a legmegfelelőbb vezetőt.LeírásAz Erdélyi Magyar Idegenvezetők nonprofit Egyesületének elsődleges célja, hogy együttműkődési felületet teremtsen az Erdélyben élő magyar idegenvezetők részére egy életképes idegenvezetői közösség létrehozása érdekében. Második fontos célja, hogy az utazásszervezők tudomást szerezzenek a platform létezéséről és vegyék igénybe szolgáltatásait. 

Várjuk úgy a hozzánk csatlakozni vágyó országosan minősített idegenvezetők, mint a szakszerűen művelt turizmusban érdekelt felek kérdéseit az erdelyiidegenvezetok@gmail.com e-mail címen vagy 0040745627914, 0040748839590 telefonszámokon


select * from hasznos where nev='emie'
 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch