udv-hsz hsz-csik
2017-06-26
Hétfő
János, Pál napja

Min: 25
Max: 29
Min: 16
Max: 18


Megjelent a tavaszi Szabadidőkalauz

Udvarhelyszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a tavaszi Szabadidőkalauz. A kiadvány feruár, március és április hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

A több mint 13 éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be a környéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják a kalauzban a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal tavaszi hónapokra tervezett programajánlóját, köszöntőjét és a Madarasi Hargita illetve Hargitafürdő téli programkínálatát is közli a lap. Illetve értesít arról, hogy Székelyudvarhelyen még mindig lehet korcsolyázni, ameddig a hűvös idő engedi. Egy interjú keretében a turisták körében nagy népszerűségnek örvendő Uz Bence menedékházyal ismerkedhetnek meg az olvasók. A hargitafürdői ház vezető-tulajdonosával, Kovács Edittel munkatársunk Melkuhn Andrea Gizella beszélgetett.

A tavaszi Szabadidőkalauz betekintést nyújt a Haáz Rezső Múzeum legújabb időszakos kiállításába is, amely Kallós Zoltán életútját mutatja be.

 Gyermely Kft. jóvoltából ismét egy ínycsiklandozó recepttel is megismerkedhetnek az olvasóink, ami a tavaszi napokra kimondottan ajánlott finomság lesz. Továbbá a kiadvány tartalmazza Székelyudvarhely felújított térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Udvarhelyszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0732-165847) vagy a szabadidokalauz@gmail.com drótpostacímen.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch