udv-hsz hsz-csik
2021-04-14
Szerda
Tibor napja

Min: 5
Max: 7
Min: -2
Max: 0


Megjelent az őszi Szabadidőkalauz!

Udvarhelyszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival jelent meg az őszi Szabadidőkalauz. A kiadvány augusztus, szeptember és október hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

A több mint 13 éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be a környéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják a kalauzban a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal őszi hónapokra tervezett programajánlóját, köszöntőjét és olvashatnak a hamarosan sorra kerülő Szent István Napokról is. A Madarasi Hargita illetve Hargitafürdő őszi programkínálatát is közli a lap. Illetve értesülhetnek régiónk egyik érdekes turisztikai eseményéről, az Erdélyi seregszemléről és középkori fesztiválról is, amely a Székelytámadt várban kap helyet hamarosan, és amelynek részletes programját is közli a lap. Egy interjú keretében betekintést nyerhetnek a parajdi turizmusba, és a sóvidéki wellness jótékony hatásairól értesülhetnek, Berde László a Wellnes Center Praid ügyvezetője adott interjút lapunknak.

Az őszi Szabadidőkalauz betekintést nyújt a Haáz Rezső Múzeum legújabb időszakos tárlatába is, amely Weöres Sándor költészetét mutatja be egy interaktív kiállítás keretében.

Gyermely Kft. jóvoltából ismét egy ínycsiklandozó recepttel is megismerkedhetnek az olvasóink, ami az őszi időszakra kimondottan ajánlott finomság lesz. Továbbá a kiadvány tartalmazza Székelyudvarhely felújított térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Udvarhelyszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0732-165847) vagy a szabadidokalauz@gmail.com drótpostacímen.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch