udv-hsz hsz-csik
2017-04-25
Kedd
Márk napja

Min: 12
Max: 15
Min: 1
Max: 2


Készül a nyári Szabadidőkalauz

A Szabadidőkalauz csapata idén nyáron is megjelenteti új, szezonális kiadványát, amely szokás szerint most is kivételes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szolgáltatásaikat akarják népszerűsíteni Udvarhelyszéken és Erdély-szerte. Ezúttal is szeretnénk minél teljesebben bemutatni a környéket. Ebben Ön is a segítségünkre lehet.

Székelyföldi vendéglátók és szolgáltatók jelentkezését várjuk a tavaszi Szabadidőkalauzba!

Ha szeretné szolgáltatását egy négy nyelvű (magyar, angol, német, román) 10.000 példányszámos kiadványban népszerűsíteni, akkor válassza a Szabadidőkalauzt!
Kiadványunk Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Udvarhelyszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Erdély-szerte, hanem Magyarországon is.
Partnereinket a kiadványban és a honlapon (www.szk.ro) is reklámozzuk (napi 400-500 látogató). A honlapunkon a Hírek, Aktuális valamint az Eseménynaptár menüpontok alatt ingyenesen lehet hirdetni.
A nyári kiadványunk május elején fog megjelenni (május, június és július hónapokra vonatkozik majd). Április 25-én lesz a lapzártánk, addig várjuk a jelentkezésüket.

A kiadványunk ingyenes, partnereink is osztogathatják saját klienseik között.

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0732-165847) vagy a szabadidokalauz@gmail.com drótpostacímen.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch