udv-hsz hsz-csik
2017-06-28
Szerda
Levente, Irén napja

Min: 26
Max: 31
Min: 16
Max: 18


Megjelent a nyári Szabadidőkalauz

Udvarhelyszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival jelenik meg hamarosan a nyári Szabadidőkalauz. A kiadvány május, június és július hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

A több mint 13 éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be a környéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják a kalauzban a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal nyári hónapokra tervezett programajánlóját, köszöntőjét és olvashatnak a hamarosan sorra kerülő Udvarhely Napokról is. A Madarasi Hargita illetve Hargitafürdő nyári programkínálatát is közli a lap. Illetve értesülhetnek régiónk legnagyobb turisztikai eseményének, a Csíksomlyói Pünkösdi búcsúnak a programjáról is. Egy interjú keretében betekintést nyerhetnek a madarak és madarászás világába, dr. Szabó József nyugalmazott állatorvossal, a Homoródszentpáli Madártani rezervátum  gondnokával munkatársunk Melkuhn Andrea Gizella beszélgetett.

A nyári Szabadidőkalauz betekintést nyújt a Haáz Rezső Múzeum legújabb időszakos kiállításába is, amely egy elfeledett körképet, az Erdélyi Panorámát mutatja be.

Gyermely Kft. jóvoltából ismét egy ínycsiklandozó recepttel is megismerkedhetnek az olvasóink, ami a nyári napokra kimondottan ajánlott finomság lesz. Továbbá a kiadvány tartalmazza Székelyudvarhely felújított térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Udvarhelyszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0732-165847) vagy a szabadidokalauz@gmail.com drótpostacímen.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch