udv-hsz hsz-csik
2021-04-14
Szerda
Tibor napja

Min: 5
Max: 7
Min: -2
Max: 0


Turisztikai információs iroda Székelyudvarhelyen

A székelyudvarhelyi Tourinfo iroda, a Polgármesteri Hivatal nyertes PHARE pályázatának köszönhetően már 2000. februárjától fejti ki tevékenységét városunkban. 2012 óta az iroda székhelye a Bethlen Gábor utca 43. szám alatt található, ahonnan nemcsak a városunkba látogató vendégeknek sikerül hasznos információt nyújtani, hanem a székelyudvarhelyieknek is tudnak segíteni a különböző, utazásokkal kapcsolatos információk beszerzésében.

Az iroda célkitűzései:

  • Széleskörű információval szolgálni az érdeklődők, látogatók, turisták számára.
  • Egy minél átfogóbb kép alkotása Székelyudvarhelyről, annak jellegzetességeiről, történelmi és kulturális múltjáról, s nem utolsó sorban pedig turisztikai lehetõségeiről.
  • A városban és környékén működő színvonalas vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtó cégek tevékenységének támogatása előadások, fórumok szervezésével, ahol tapasztalatot szerezhetnek és cserélhetnek a turizmusban működő cégek képviselői, valamint nemzetközi kiállításokon való részvétellel, ahol az iroda a vendéglátókkal közösen közelebb viszi nemcsak városunkat, hanem egész Székelyföldet más, idegen országok lakóihoz. 

Az iroda minden évben nemzetközi kiállításokon is részt vesz, ahol a székelyudvarhely és környékének turisztikai lehetőségeit ismerteti a célközönséggel. Ezekre a kiállításokra rendszeresen eljuttatja a Szabadidőkalauz aktuális kiadványait is.

Az oroda elérhetősége:
535600 Székelyudvarhely (Odorheiu Secuiesc)
Bethlen Gábor utca 43 szám
Tel./Fax: +40-266-217427
Mobil: +40-751-126278
E-mail: office@tourinfo.ro , tourinfoiroda@yahoo.com
Honlap: www.tourinfo.ro


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch