udv-hsz hsz-csik
2021-04-14
Szerda
Tibor napja

Min: 5
Max: 7
Min: -2
Max: 0


Hagyományos gazdálkodás Székelyföldön - fotópályázat

A Szabadidőkalauz 2016-ban meghirdetett fotópályázata a végéhez érkezett. A Hagyományos gazdálkodás Székelyföldön címmel meghirdetett pályázatunk célja volt feleleveníteni és bemutatni a Székelyföldön még mindig virágzó hagyományos állattenyésztő és növénytermesztő gazdálkodást.

A felhívásra16 pályázótól közel 120 fénykép érkezett a szerkesztőségünkbe.

A beérkezett fényképek által sikerült bemutatni az Erdélyben még ma is élő gazdálkodás hagyományos jellegét. A képek valóban színesen és változatosan mutatják be a hagyományos székely gazdálkodást, általuk gazdagabb lett a honlapunk.

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést és a pályamunkákat is.

Április 29-én szerkesztőségünk külső munkatársak közreműködésével értékelte a képeket a pályázati felhívásban megadott kritériumrendszerek szerint. A szerkesztőségi tagok mellett Nagy Flórián fényképész véleményére is alapozva három nyertes képet sikerült kiválasztanunk a kínálatból.

Az első díjazott kép Balázs Ödön: Hosszú út című fényképe.
Nyereménye:
- 200 lejes vásárlási utalvány a székelyudvarhelyi Bagolyvár könyvesbolt jóvoltából
- egy 4 személyes utalvány az Időutazás programban való részvételre a korondi Slow-Tours Transylvania jóvoltából (értéke 240 lej)
- egy VIP kártya a Parajdi Wellness Center jóvoltából, amely 4 belépésre jogosít fel a wellnessbe, és a bent lévő összes szolgáltatás használatára

A második legjobbnak értékelt kép Vass Lehel: Surlatás címet viselő fotója lett.
Nyereménye:
- egy 2 személyes belépő a hargitafürdői Balu Parkba (értéke 100 lej)
- egy 4 személyes utalvány a Korondi Séta programban való részvételre a korondi Slow-Tours Transylvania jóvoltából (értéke 180 lej)
- egy VIP kártya a Parajdi Wellness Center jóvoltából, amely 4 belépésre jogosít fel a wellnessbe, és a bent lévő összes szolgáltatás használatáraA harmadik díjat Héjja Árpád: Pasztorélet című fényképe nyerte el.
Nyereménye:
- egy 2 személyes belépő a hargitafürdői Balu Parkba (értéke 100 lej)
- egy 4 személyes utalvány az Élményműhely programban való részvételre a korondi Slow-Tours Transylvania jóvoltából (értéke 60 lej) Gratulálunk a nyerteseknek!

Honlapunk információs tartalmát folyamatosan bővítjük, így továbbra is szívesen fogadunk bármilyen anyagot, információt, érdekességet, és a szerzők nevének feltüntetésével közzé is teszünk.

A szerkesztőség


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch