udv-hsz hsz-csik
2022-06-30
Csütörtök
Pál napja

Min: 6
Max: 9
Min: -2
Max: 0


Jubilál a Szabadidőkalauz - Megjelent a 60. kiadványunk!

Udvarhelyszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a Szabadidőkalauz 60. lapszáma. Ez azt jelenti, hogy már 15 évesek vagyunk.

A jubileumi kiadvány november, december és január hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

Kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Udvarhelyszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények és szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják a székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal köszöntőjét, melyben programajánlatokkal is jelentkezik a téli időszakra. Megtudhatják a Tomcsa Sándor színház előadásainak pontos időpontjait is. A Haáz Rezső Múzeum új kiállításáról is olvashatnak a lapban. Egy interjú keretében a székelyudvarhelyi Villa Vitae wellnes központtal ismerkedhetnek meg az olvasóink. A Gyermely ajánlásával ismét hoztunk egy finom receptet is-  Továbbá a kiadvány tartalmazza Székelyudvarhely térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Udvarhelyszéken, hanem Háromszéken és Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).


Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0732-165847) vagy a szabadidokalauz@gmail.com drótpostacímen, illetve személyesen Székelyudvarhelyen, a Fások utca 14/8. szám alatt.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch