udv-hsz hsz-csik
2017-10-23
Hétfő
Gyöngyi napja

Min: 12
Max: 15
Min: 6
Max: 8


Jubilál a Szabadidőkalauz - Készül a 60. kiadványunk!

Hirdessen Ön is a már 15 éve piacon lévő Szabadidőkalauzban!

Készül a Szabadidőkalauz új, szezonális kiadványa, amely a 60.-dik lesz a sorban, és amely a téli időszakra ajánl információkat a helyieknek és turistáknak egyaránt.

  A Szabadidőkalauz szokás szerint most is kivételes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szolgáltatásaikat akarják népszerűsíteni Udvarhelyszéken és Erdély-szerte. A legolcsóbb reklámfelületeket kínáljuk partnereinknek.

Ha szeretné szolgáltatását egy négy nyelvű (magyar, angol, német, román) 10.000 példányszámos kiadványban népszerűsíteni, akkor válassza a Szabadidőkalauzt!

Kiadványunk Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Udvarhelyszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Erdély-szerte, hanem Magyarországon is. Partnereink is osztogathatják saját klienseik között.

Partnereinket a kiadványban és a honlapon (www.szabadidokalauz.ro) is reklámozzuk (napi 400-500 látogató). A honlapunkon a Hírek, Aktuális valamint az Eseménynaptár menüpontok alatt ingyenesen lehet hirdetni.

A téli kiadványunk november elején fog megjelenni (november, december és január hónapokra vonatkozik majd).

Október 25-én lesz a lapzártánk, addig várjuk a jelentkezésüket.

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőinél telefonon (0732-165847) vagy a szabadidokalauz@gmail.com drótpostacímen, illetve személyesen Székelyudvarhelyen, a Fások utca 14/8. szám alatt.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch